Om RLN

Rugby League er en noe hurtigere form for rugby som spilles med 13 spillere på hvert lag. I Norge har det ble blitt spilt Rugby League siden 2009. Etter flere år med god utvikling har vi Rugby League aktivitet i store deler av landet.

Banen til Rugby League er også kalt for «Pitch» eller «Paddock» er det avgrensede området hvor sporten rugby spilles. Dette feltet er inndelt på en spesiell måte og det er gress som dekker hele banen.

I Rugby League hver side har 13-spillere og 4-spillere på benken ( Totalt 10 inbytter per kamp). Dette betyr at League er mer fysisk involverende siden flere spillere skal dekke hele feltet. Ligaen har endret noen av reglene om ballbesittelse. Dette betyr at når ballen holdes, tillater unionsreglene konkurransen gjennom lineout mens i ligaen begynner spillet igjen. I ligaen er spillet derfor sjelden stoppet slik at ballspillet blir i bruk i over 60 minutter ut av 80-minuttene.

Styre og verv i RLN

Verv Navn Epost
President Anne C. Haigh anne.haigh@rugbyleague.no
Visepresident Erik Schou erik.schou@rugbyleague.no
Styremedlemmer Miriam Ousdal miriam.ousdal@rugbyleague.no
Styremedlemmer Tom Haugen tom.haugen@rugbyleague.no
Styremedlemmer Mathias Vada Stenseth-Holm mathias.holm@rugbyleague.no
Styremedlemmer Stephen Mwikaria mwikaria@gmail.com

Våre sponsorer

Vi driver med en rekke aktiviteter for både barn, ungdom og voksne. Vi streber alltid etter å tilby alle disse aktivitene så billig som mulig for våre utøvere. Takket være sponsormidler oppstår muligheter og støtte til klubber som åpner mange muligheter.